dimecres, 14 de novembre del 2012

Noves infusions

Nous Rooibos a la col·lecció

 
Avui m'agradaria presentar-vos les noves delícies que tinc des del dissabte passat. Com ja vaig comentar a un post anterior, sóc fanàtica del rooibos i el dissabte vaig ser afortunada perquè a www.cargolmontseny.cat, botiga especialitzada on sempre compro les infusions, van donar-me la oportunitat de provar les novetats que havien arribat. 


- Rooibos maduixa i pinya: rooibos, trossets de pinya confitada i mango confitat, trossets de maduixa, pètals de rosa, flors de lavanda, trossets de vainilla i aromes. Com ja us vaig indicar, és el meu preferit tant hivern, estiu, fred o calent.

Rooibos maduixa i pinya

- Rooibos estel d'orient: rooibos, trossos de poma, trossos de canyella, coriandre, anís estrellat, trossos de taronja, cardamon, pebre rosa, clau i aromes.


rooibos estel d'orient

- Rooibos relaxant: Rooibos, flor d'azahar, lavanda, trossets de poma, flors de "aciano" i aromes. Aquest rooibos relaxa sense sedar-te.

Rooibos relaxant


- Rooibos Vainilla Bourbon: Rooibos amb trossets de vainilla bourbon, flors de calèndula i aroma. Ideal per a mitja tarda.

Rooibos Vainilla Bourbon

- Rooibos Earl Grey: Rooibos, pell de llimona i aromes. Molt refrescant
 
Rooibos Earl Grey

 - Rooibos digestiu: Rooibos amb anís verd, fonoll, menta, calèndula, fulles de fruites del bosc i aroma de maduixa. Ideal per després dels àpats.

digestiu

 - Selva negra: barreja de te Ceilán i te verd de Formosa amb fulles de menta. 

selva negra


 - Bancha: te verd japonès de 3 anys, assecat al sol. Té molt baix contingut en teína i és ric en calci i vitamina C. Es caracteritza pel seu gust aspre i amarg.


Què us semblen les noves infusions? Segur que amb ganes de provar-les!
 

Les infusions que podeu trobar a El Cargol del Montseny són molt exclusives. Per aquesta raó, sigueu d'on sigueu us poden fer l'enviament del que desitgeu.
  




Post anterior: http://dontmisslovelylives.blogspot.com.es/2012/10/rooibos-changes-my-nights.html

 


2 comentaris:

  1. Holaaa et segueixo a Instagram! Acabo de veure el teu blog! Esta molt be et segueixo!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per seguir-me! M'alegra que t'agradi!
    Una abraçada!

    ResponElimina