dilluns, 18 de febrer del 2013

Fruits vermells

Beneficis dels fruits vermells


Els fruits vermells aporten a l'organisme un munt de beneficis perquè conténen vitamines, minerals, oligoelements i fibra. Prenent una quantitat diaria aconseguirem que regular l'organisme de forma natural i regular la flora intestinal, prevenir la hipertensió. A més, són molt beneficiosos per la nostre pell perquè retrassen l'acció dels radicals lliures, combatint l'envelliment prematur.

Personalment, combino la ingesta d'aliments vermells amb la presa "d'infusions vermelles". Tot seguit, us presento les infusions del Cargol del Montseny que m'acompanyen el dia a dia:

- Maduixa i pinya: rooibos, trossets de pinya confitada i mango confitat, trossets de maduixa, pètals de rosa, flors de lavanda, trossets de vainilla i aromes. 

Maduixa i pinya

- Nabius i vainilla:  rooibos, nabius vermells i vainilla.

Nabius i vainilla

- Grosella-Cherry: rooibos, grosella vermella, trossets de maduixa, gerds, trossets de cirera cherry i aromes.
Grosella-cherry

 Les propietats més importants dels fruits vermells que conténen aquestes infusions són:
- Maduixa: vitamines B, C, E i K, betacarotens, potassi i fibra. Són de gran ajuda per reforçar el sistema immunitari i pel fetge.
- Nabius vermells: combaten el colesterol, prevenen enfermetats cardiovasculars, milloren la circulació, prevenen infeccions bucals, gastrointestinals i urinàries.
- Gerds: vitamines B i C, flanvoides i fibra. Excel·lents per l'aparell digestiu i transtorns menstruals.
- Grosella vermella: Vitamina C i potassi, té una gran quantitat de propietats antisèptiques a més de prevenir la anèmia i la artritis, millora l'estat d'ànim, del cabell i de la pell.
- Cirera: betacarotens i fibra, beneficiosa per les articulàcions, el dolor i el reuma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada