dissabte, 23 de març del 2013

Midori Sushi Barcelona

Restaurant Japonès Midori


Bones!

L'altre dia, quan vaig saber que la meva cama no ha patit cap lesió greu i simplement necessita repòs, em vaig alegrar tant que la bona notícia es mereixia una bona celebració. Sortint de l'hospital vaig aprofitar per anar a fer el menú a Midori Sushi Barcelona.

El restaurant Midori és un restaurant japonès del matrimoni Yang que ens ofereix una gran varietat de plats a preus molt assequibles i de gran qualitat, sent molts dels ingredients portats directament del Japó. Ténen tres tipus de menú, que van dels 9,95€ als 12,95€ i inclouen postre o cafè i beguda. El menú ofereix uns plats molt complerts i deliciosos com podeu observar a les imatges que teniu a continuació d'alguns dels plats que vam tenir la oportunitat de degustar.

menú midori japonès barcelona

Personalment, no m'agraden gaire les salses, així que estic desitjant tornar-hi per provar la carta perquè ténen una varietat de sashimi, sushi calent, makis i nigris impressionants! A més una curiositat que em va agradar molt va ser que a la carta ens presenten visualment els plats amb fotografies!


Pel que fa al local, és un restaurant amb una decoració minimalista i tons freds i amb una capacitat aprox. de 80 persones. Disposa de terrassa i de WIFI. Vàrem tenir el plaer que ens servís la dona del xef amb un tracte impecable.

Midori japonès barcelona

Midori el trobareu al C/ Compte Urgell 198 de Barcelona (L5-Hospital Clínic).

Heu anat a menjar ja a la carta? Compartiu amb mi les vostres opinions! Muaaa!

2 comentaris:

  1. jo hi he menjat molts cops i està tot molt bo, recomanables els makis de cranc natural (midori spicy kamimaki), l'aguacate uramaki, tataki uramaki, rainbow uramali i si t'agrada el picant, spicy tuna o el ceviche de corvina picant

    ResponElimina