dilluns, 25 de març del 2013

Marinera a bord

Adoro les ratlles de marinera!


Si, així és, des de ben xica a l'estiu mai ha faltat al meu armari una peça de marinera. Bé, resulta que se'n diu "Navy". Doncs sigui marinera sigui navy, les peces en blau cel, blau fosc, vermell... m'han resultat imprescindibles sempre que ve el bon temps i molt fàcils de combinar.

Aquest any el navy està més que de moda i navegant a bord del vaixell World Wide Web, m'he pres el luxe de seleccionar algunes d'aquelles peces que m'encantaria tenir.


oasis_riverisland_navy
Oasis - RiverIsland

mango navy
Mango

stradivarius_navy
Stradivarius

zara navy
Zara

dissabte, 23 de març del 2013

Midori Sushi Barcelona

Restaurant Japonès Midori


Bones!

L'altre dia, quan vaig saber que la meva cama no ha patit cap lesió greu i simplement necessita repòs, em vaig alegrar tant que la bona notícia es mereixia una bona celebració. Sortint de l'hospital vaig aprofitar per anar a fer el menú a Midori Sushi Barcelona.

El restaurant Midori és un restaurant japonès del matrimoni Yang que ens ofereix una gran varietat de plats a preus molt assequibles i de gran qualitat, sent molts dels ingredients portats directament del Japó. Ténen tres tipus de menú, que van dels 9,95€ als 12,95€ i inclouen postre o cafè i beguda. El menú ofereix uns plats molt complerts i deliciosos com podeu observar a les imatges que teniu a continuació d'alguns dels plats que vam tenir la oportunitat de degustar.

menú midori japonès barcelona

Personalment, no m'agraden gaire les salses, així que estic desitjant tornar-hi per provar la carta perquè ténen una varietat de sashimi, sushi calent, makis i nigris impressionants! A més una curiositat que em va agradar molt va ser que a la carta ens presenten visualment els plats amb fotografies!


Pel que fa al local, és un restaurant amb una decoració minimalista i tons freds i amb una capacitat aprox. de 80 persones. Disposa de terrassa i de WIFI. Vàrem tenir el plaer que ens servís la dona del xef amb un tracte impecable.

Midori japonès barcelona

Midori el trobareu al C/ Compte Urgell 198 de Barcelona (L5-Hospital Clínic).

Heu anat a menjar ja a la carta? Compartiu amb mi les vostres opinions! Muaaa!

divendres, 22 de març del 2013

Amb gust a maduixa i plàtan

Batut de maduixa i plàtan


Ja comença el bon temps i amb ell nous colors, fruites, refrescos... I què millor que compartir amb vosaltres el meu batut preferit molt nutritiu i amb molt poques calories! El batut de maduixa i plàtan ens aporta les propietats de les maduixes (vitamina C, calci, magnesi, àcid fòlic, potassi i antioxidants) i les dels plàtans (potassi, vitamina C i A, fòsfor i taninos). Així doncs, amb un bon batut aportarem al cos un complement energètic, molt recomanat tant abans com després de fer esport. A mi m'encanta prendre'l per esmorzar o berenar perquè em fa sentir preparada per la llarga jornada que em queda per endavant.

batut maduixa i plàtan

PREPARACIÓ:

1. Posar en un recipient:
- Dos glaçons passats per aigua
- 7 maduixes
- 2 plàtans
- Mig got de llet ecològica de soja, festuc, ametlles...
- El secret: afegir-hi un rajolí de vainilla
2. Batre-ho tot i a degustar-ho!

A veure si us animeu a provar-lo!


dijous, 14 de març del 2013

Sport de Fontdeblanc

Crema Sport de FontdeBlanc


Avui us presento un "must have" de cura personal. Es tracta d'un producte de la firma Fontdeblanc, de la que en un post antic ja us vaig presentar el seu preuat Gingko de Biloba

Entre els meus bàsics sempre comptava amb un oli a base d'àrnica o Fisiocrem, però tots sabeu que, treballar amb oli, resulta una mica incòmode i, per altra banda, Fisiocrem em dóna una sensació de fred que no m'agrada a l'hivern.

Sport de Fontdeblanc és una crema molt còmode de treballar, la utilitzo quan sento els músculs o les articulacions carregades després de fer exercici, d'un dia dur o dels efectes de tenir una postura inadequada. La tinc sempre a mà perquè m'és de gran ajuda per disminuir la sensació de molèstia gràcies als efectes calmants, antinflamatoris, descongestius i antiedemes dels seus components: romaní, harpagòfit, gaultheria, mentol, càmfora.

La podeu comprar a la pàgina directe de Fondeblanc. El seu preu és de 8,77€ sense/iva (50ml), excel·lent per la qualitat del producte. A més, se'n necessita molt poqueta quantitat per treballar cada zona.

I vosaltres, quins productes utilitzeu en aquests casos?


divendres, 8 de març del 2013

Grandvalira

La meva estació preferida prop de casa!


Crec que l'esquí es mereix un post pel lloc significant que ocupa la meva vida. El dia que vaig començar a esquiar, vaig descobrir que és la única cosa del món que em fa desconnectar del món. Quan sóc sobre els esquís, els pulmons se m'obren, la ment se'm posa en pausa, el cos arriba a uns límits que mai m'hauria immaginat i, així, és com llisco i llisco aïllada del món i disfrutant del que els paisatges em presenten.

He pogut explorar diverses estacions d'esquí, com ara, Alpe D'huez, Tignes, Val Thorens, Les Angles, Vall Nord, La Molina, La Masella, Vallter2000... Però l'estació que freqüento més és Grandvalira, per diverses raons: està a 3 horetes de casa, m'ofereix un tipus de paisatge salvatge que em recorda molt a Tignes, et permet tenir apartament a peu de pistes i sortir de l'apartament amb esquís i, a més, és un espai molt gran que fa que, per molta gent que hi hagi mai es vegi ple.

Grandvalira és el domini esquiable més gran dels pirineus i agrupa Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter, Canillo i Encamp. I aquestes són les dades de l'estació:

- Km esquiables: 210km
- Cotes: 140-250 cm (actualment)
- Pistes verdes: 20
- Pistes blaves: 42
- Pistes vermelles: 35
- Pistes negres: 22


Com és de costum, ens allotgem a Pas de la Casa que té una gran oferta d'allotjaments i diversitat de comerços. Grau Roig és espectacular pel paisatge verge que ens presenta, et fa sentir com una guineu que baixa veloçment fins arribar al seu destí. A Soldeu trobem els descensos més extrems. Al Tarter hi ha una gran ofertad'instal·lacions, és ideal per parar a dinar i per fer una mica "el boig" a l'snow park. Canillo i Encamp són les parts més baixes de l'estació i és on hi trobem un ambient més familiar.

Repartides per tot el domini trobem diferents instal·lacions on poder parar a fer el toc. Destacar en especial, les instal·lacions iglú i l'espai Marlboro, que ens ofereix uns sofàs increïbles per prendre una estona el solet.

I per últim, compartir amb vosaltres un nou descobriment, l'app Grandvalira que ens permet accedir a:

- El plànol de pistes interactiu, indicant pistes obertes o tancades
- El seu posicionament GPS sobre les pistes en directe
- L'estat del temps en l'estació detallat
- La llista de serveis de l'estació
- Funció per a trobar als seus amics
- Realitat augmentada
- Registre dels quilòmetres esquiats, velocitat màxima, etc.
- Accés a webcams i videos

 
Res més per avui, espero que us hagi agradat saber una mica més de les meves passions. Comparteixo amb vosaltres un recull d'imatges d'aquest cap de setmana!






Us animeu a compartir quina és l'activitat que us permet posar stop a la vostra rutina?

dijous, 7 de març del 2013

Zara Ètnica

Accesoris ètnics Primavera 2013


Hores i hores de repòs fa que caiguis en temptacions i t'enamoris d'accessoris tan preciosos com els que ens presenta aquesta temporada la firma Zara. Pel canvi d'estació que està a punt de començar, ens sorprenen amb tota una col·lecció de collarets amb estampats ètnics i geomètrics que combinen peces de fusta, ceràmica metall, fil i cuir. D'aquesta manera podem convinar-los tant amb un outfit informal per portar entre setmana, com amb un outfit més elegant.

Em quedo amb les ganes de recuperar-me ràpid i poder incloure'n algun als meus accessoris, ja que, convinaràn perfecte tant amb uns texans i samarreta blanca com amb un total black.

Aquí teniu els meus preferits! Amb quin us quedeu?

collaretetniczara

collaretetnicozara
17,95€ - Ref. 1856/006

collaretetniczara
17,95€ - Ref. 1856/012

collaretetniczara
25,95€ - Ref. 3721/001

dimecres, 6 de març del 2013

Mr. Wonderful

Somnis que es fan realitat 

 

Avui us vull presentar una història que m'ha emocionat. Segur que molts la coneixeu, però es mereix un post al blog sense dubte!
Es tracta de Mr Wonderful, un projecte nascut a Barcelona de la mà d'una parella de dissenyadors gràfics que, gràcies a les ganes de fer coses i la il·lusió, han fet arribar al més alt un estudi de disseny gràfic, un blog que et fa veure la vida amb un gran somriure i una botiga batejada com "la tienda más molona del mundo mundial".



Botiga: www.mrwonderfulshop.bigcartel.com
Blog: www.muymolon.com
Estudi: http://cargocollective.com/mrwonderful/MR-WONDERFUL


Cada vegada que aquest gran equip ens presenta noves idees m'agrada més i em treuen un somriure i cada vegada que els visito a les xarxes et confirmen a un mateix que es pot viure dels somnis i ser feliç disfrutant del dia a dia.

Aquí teniu les meves coses preferides de Mr Wonderful que de ben segur que us encanten!

LES TASSES MÉS DIVERTIDES DEL MÓN


 MISSATGES QUE ET ROBEN SOMRIURES


ALTRES ARTICLES FETES AMB AMOR I ENCANT

Visiteu-los al seu portal web, no us en penedireu!