divendres, 22 de març del 2013

Amb gust a maduixa i plàtan

Batut de maduixa i plàtan


Ja comença el bon temps i amb ell nous colors, fruites, refrescos... I què millor que compartir amb vosaltres el meu batut preferit molt nutritiu i amb molt poques calories! El batut de maduixa i plàtan ens aporta les propietats de les maduixes (vitamina C, calci, magnesi, àcid fòlic, potassi i antioxidants) i les dels plàtans (potassi, vitamina C i A, fòsfor i taninos). Així doncs, amb un bon batut aportarem al cos un complement energètic, molt recomanat tant abans com després de fer esport. A mi m'encanta prendre'l per esmorzar o berenar perquè em fa sentir preparada per la llarga jornada que em queda per endavant.

batut maduixa i plàtan

PREPARACIÓ:

1. Posar en un recipient:
- Dos glaçons passats per aigua
- 7 maduixes
- 2 plàtans
- Mig got de llet ecològica de soja, festuc, ametlles...
- El secret: afegir-hi un rajolí de vainilla
2. Batre-ho tot i a degustar-ho!

A veure si us animeu a provar-lo!


2 comentaris: