dilluns, 19 de novembre del 2012

Gelateria Rocambolesc

Gran aposta de Jordi Roca: Gelateria Rocambolesc


Bona tarda!

M'encanten els gelats i m'agrada menjar-los a tota època de l'any. Per aquells que us agrada posar a prova el vostre paladar, us recomano fer una visita a la Gelateria Rocabolesc http://www.rocambolesc.com de Jordi Roca, el pastisser dels germans Roca.

Rocambolesc


Rocambolesc és un petit racó al mig de la ciutat de Girona ple d'encant on trobareu gelats elaborats al Celler de Can Roca. No hi ha una gran varietat de gelats però si el necessari per fer de la visita una experiència fantàstica. Vàrem poder degustar el gelat de xocolata, de iogurt, de mandarina, de síndria i de poma. Els meus preferits són el de xocolata i el de iogurt. Tots els gelats s'acompanyen dels seus toppings i es pot escollir terrina, cucurutxo o per emportar. Els preus són realment econòmics per la qualitat que ténen.


Rocambolesc


La decoració del local és molt autèntica. Té un aire industrial combinat amb un aspecte vintage. És un racó divertit que fa que tinguis la sensació que estiguis dins una fàbrica de gelats. El servei de gelats és a la vista a un preciós carret de gelats.


Rocambolesc
Rocambolesc

Rocambolesc



Aquells que us agraden tant els gelats, desafiareu el fred amb un bon tast a Rocambolesc?

Rocambolesc
C/ Santa Clara 50
Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada