dijous, 14 de març del 2013

Sport de Fontdeblanc

Crema Sport de FontdeBlanc


Avui us presento un "must have" de cura personal. Es tracta d'un producte de la firma Fontdeblanc, de la que en un post antic ja us vaig presentar el seu preuat Gingko de Biloba

Entre els meus bàsics sempre comptava amb un oli a base d'àrnica o Fisiocrem, però tots sabeu que, treballar amb oli, resulta una mica incòmode i, per altra banda, Fisiocrem em dóna una sensació de fred que no m'agrada a l'hivern.

Sport de Fontdeblanc és una crema molt còmode de treballar, la utilitzo quan sento els músculs o les articulacions carregades després de fer exercici, d'un dia dur o dels efectes de tenir una postura inadequada. La tinc sempre a mà perquè m'és de gran ajuda per disminuir la sensació de molèstia gràcies als efectes calmants, antinflamatoris, descongestius i antiedemes dels seus components: romaní, harpagòfit, gaultheria, mentol, càmfora.

La podeu comprar a la pàgina directe de Fondeblanc. El seu preu és de 8,77€ sense/iva (50ml), excel·lent per la qualitat del producte. A més, se'n necessita molt poqueta quantitat per treballar cada zona.

I vosaltres, quins productes utilitzeu en aquests casos?


2 comentaris:

  1. Jolin...pues es interesante...
    Gracias por compartirlo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mucho, la verdad es que calidad precio están muy bien! Te la recomiendo guapi!

      Elimina