dilluns, 28 de gener del 2013

Amb gust a xocolata i cafè

Remeis pel fred!


Ja fa dies que el fred ens acompanya dia rere dia en aquests dies d'hivern, l'estació de l'any que més m'agrada. I amb aquestes tardes de fred, m'envaeixen pensaments amb gust de xocolata i cafè.

Recentment, he afegit a la col•lecció d'infusions noves classes de rooibos: tiramisú&mascarpone, xocolata calenta, xocolata&taronja i latte macchiato; quatre noves infusions del Cargol del Montseny (www.elcargoldelmontseny.cat) que t'aporten el plaer d'un cafè i una bona xocolata i t'acompanyen durant aquestes tardes fredes d'hivern.


- Tiramisú&Mascarpone: Rooibos, xocolata xips, trossos de crocanti, grans de iogurt deshidratat, carmel de nata, grans de cafè, camamilla romana i aromes.



- Rooibos xocolata calenta:  Rooibos, trossets de xocolata, caramon, gingebre, canyella, pebre negre, "achicoria, aromes de xocolata, vainilla i cacao.

Rooibos Xocolata calenta
- Rooibos xocolata&taronja: rooibos amb fins trossets de xocolata, pell de taronja, flors d'azahar i aromes.


- Rooibos Latte Macchiato: Rooibos, cafè, trossos de cacao, grans de iogurt, aroma de caramel i aroma de barreja de cafès.

Rooibos Latte Macchiato


 Aquestes varietats de rooibos, les podeu trobar a El Cargol del Montseny.



2 comentaris:

  1. Hola Mercè. Quin gran post, realment són infusions de hivern, acompanyen les tardes fredes que conviden a recollir-se, a hivernar, comprenc que sigui la teva estació preferida. Gràcies per la teva aportació.

    ResponElimina